Heeft u al een Moodle-applicatie klaarstaan? Dan hoeft u alleen nog te zorgen voor goede hosting. Naast op maat gemaakte Moodle plug-ins biedt MoodleFreak daarom ook Moodle Hosting aan. We zorgen voor robuuste hosting, zodat uw gebruikers altijd makkelijk, snel en veilig aan de slag kunnen. We verzorgen Moodle hosting voor allerlei verschillende klanten en doen dat ook graag voor u!

Betere hosting en snellere laadtijd

Als u een grote leeromgeving heeft, bijvoorbeeld met 1000+ gebruikers, dan is het belangrijk om de leeromgeving goed te hosten. U wilt immers niet dat het lang duurt voordat uw omgeving is geladen. En hierin maken een paar milliseconden al het verschil. Bij MoodleFreak beseffen we goed wat dit betekent voor uw gebruikers. Daarom optimaliseren we de hosting van uw leeromgeving en zorgen we altijd voor een snelle laadtijd. Op deze manier bieden we zowel u als uw gebruikers de beste ervaring.

Databeveiliging voor uw Moodle-omgeving

Onze klanten vinden niet alleen de snelheid van hun Moodle omgeving belangrijk, maar hechten ook veel waarde aan de veiligheid van hun data. En dat is maar goed ook. Hackers komen steeds vaker in het nieuws, en met name bij Moodle omgeving is het van belang om de gegevens van uw gebruikers goed te beschermen. Wij werken met u samen om hier zorg voor te dragen. Met een goede hosting-oplossing en eventueel andere extra beveiligingsmaatregelen heeft u binnen no-time grip op de situatie.

De kosten van Moodle hosting

Hosting voor Moodle omgeving hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk liggen de kosten geheel aan de wensen van de klant. Wij gaan graag met u in gesprek over uw budget en de kosten van het hosten van uw Moodle omgeving. We houden rekening met uw wensen, en komen altijd tot een goede overeenkomst. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.